dijous, 24 de febrer del 2011

6ª producció - COOPERS IPA - (Patates Bordes Beer)

Ja fa alguns dies que em va sortit la possibilitat de fabricar uns litres de cervesa per un company que munta un petit festival de música extrema al Juliol, l'Ewoking Txalafest. Així que després de parlar-ho una mica amb el màxim responsable de l'esdeveniment, vaig decidir tirar endavant tal empresa que serà ni més ni menys d'unes 100 cerveses de 33 Cl.

Unes setmanes mes tard, després d'una conversa amb altre company va sortir la possibilitat de  fer algunes ampolles més per un altre esdeveniment similar, aquest per principis d'Abril.

D'aquesta manera, es com he acabat aquest cap de setmana preparant una IPA per al Patates Bordes Fest. Seran unes 50 ampolles de 33 Cl., tot i que possiblement s'incrimenti amb 25 ampolles més de la Dark Ale de la producció anterior. Ja es veurà.

30 grams de llúpol sec
Per aquesta producció he experimentat una mica afegint una petita quantitat de llúpol fent una infusió afegida després de l'ebullició. El propòsit es donar-li algo més d'amargor, a veure com surt l'assumpte.

He posat 30 grams de llúpol que tenia per casa i que havía comprat en un herbolari ja feia temps. Es nota clarament que res te a veure amb el llúpol usat normalment per fer cervesa, ja que al estar pràcticament sec, desprèn molt menys olor i no conté resines. Aquest llúpol l'he mesclat amb mig litre d'aigua bullint i l'he deixat reposar uns 10 minuts. Veurem que en surt de l'experiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada