dilluns, 28 de febrer del 2011

Fira de l'embotit d'Olot

Aquest cap de setmana vàrem estar de fira per Olot. Concretament a la fira de l'embotit.

No era una fira excesivament gran, però si que vàrem travar-hi varies parades de cervesers artesans.

La primera que vam trobar va ser la de la cervesa Cap d'Ona, que són de la Catalunya nord (o sigui al sud de França). Vàrem estar parlant una estona amb el paradista i vàrem comprar un pack de tres cerveses de 33 Cl. la Blonde (rossa), Ambrée (torrada) i Spéciale (especial).

Cap d'Ona
Seguint amb el passeig i tot tastant alguns embotit i formatges, ens vàrem topar amb l'estand de la CCM (Companyia Cervesera del Montseny). Tenia ganes de tastar aquesta cervesa particularment, ja que molta gent me n'habia parlat força bé d'aquestes cerveses que s'elaboren a no massa quilòmetres de mi casa. Vàrem poder parlar una estona també amb  la representat de la CCM també durant una estona. Ens va explicar i aconsellar sobre cada una de las cerveses que portaven. Al final vàrem comprar un pack de 4 cerveses amb un got  de regal. Les quatre cerveses eren +Blat, +Lupulus, +Malta, +Negra.
Companyia Cervesera del Montseny
No massa lluny de la CCM vàrem trobar-nos una altra parada que entre diferents llegums i mels, tenien també cervesa artesana. Aquesta era una Keks, cervesa artesana feta a la comarca de la Garrotxa. Aquí tenien un parell d'estils diferents, una amb un toc de ratafia i la segona (la qual varem comprar) feta amb 'fajols' (crec que es un tipus de mongeta).

Keks
Per acabar amb el passeig i quan ja anàvem per marxar, vàrem trobar en una parada en la que tenien diferents licors artesans i destil·lats artesans la cervesa Almogàver, de Badalona crec, i de la també en vàrem comprar un parell d'ampolles.


Almogàver
Així vàrem acabar el nostre passeig matinal de diumenge, amb la panxa plena d'embotits i les bosses plenes d'ampolles de cervesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada