dilluns, 7 de febrer del 2011

Fira de la Candelera (Molins de Rei)

Zuloggarden
Avui hem estat a la Fira de la candelera de Molins de rei, i a part de caminar molt i sofrir aglomeracions de gent, hem aprofitat per visitar els 'stands' (que guay que sona aquesta paraula), d'alguns cervesers artesans com Zulogaarden (Molins de rei) o Les Clandestines (Montferri).

Primer vàrem estar amb la gent de Zulogaarden, que jugaven a casa. Amb ells no hi hem pogut parlar massa, ja que el txiringuito el tenien a tope, (estaven al carrer principal) tot i així ens varen donar una petita explicació de les cerveses que els hi quedaven.

La veritat es que el Diumenge al matí ja els quedava poc genere i em vaig quedar sense poder tastar la 'Sang de Gossa' que es la que m'havia aconsellat un company, un altre dia serà suposo. Així doncs vaig acabar per comprar una Nox (Stout), una especial candelera (Pale Ale), i una Orangubier (blat). A part de prendre'm allà mateix un refrescant got de barril d'una IPA, ara no recordo el nom.
Les Clandestines

Més tard vàrem estar amb  la gent de Les Clandestines. Amb la gent de Les Clandestines vàrem poder parlar durant una bona estona i ens varen explicar alguns secrets sobre els processos de les seves cerveses així com diferents activitats que tenen planejades. Després de fer-la petar una estona, vàrem comprar un pack de 3 ampolles de 75 Cl. (Aquests sols envasen en aquest format) les varietats que vàrem comprar van ser la '4 Maltes', la 'Farigola' i la 'Atheus', feta amb mel.

En fi un bon dia de fira i bastant ben aprofitat (cerveserament parlant). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada