dijous, 17 de febrer del 2011

Dark Ale embotellada

Ahir vàrem embotellar la Dark Ale que teníem fermentant. La densitat abans d'embotellar estava rondant els 1.001 g/ml, el que ens donarà un Volum d'alcohol proper al 5.3%. que era la cota a aconseguir.

Les 70 ampolles llistes per madurar
En tastar-la es notava força l'amargor, encara que no tanta com en la segona proba de densitat que vaig fer abans, ara el gust es més homogeni.

De tota manera em queda el dubte de si tal amargor es el natural d'aquest tipus de cervesa o es degut a l'ajuda 'extra' que li vaig donar amb l'adició de llúpol  en l'ebullició del most. L' idea era que sortís algo més 'llupolitzada' del normal.

Un cop acabat el procés d'embotellat han sortit un total de 69 ampolles de 33 Cl. més una de 25 Cl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada