dijous, 29 de març del 2012

32ª Producció - Jurassik [Ripping Hops II]

Moment de la cocció
Diumenge 17 de Març

- Maceració  a 64ºC durant 75 minuts en olla elèctrica
- Mash-Out 77ºC durant 15 min.
- Recirculat 10 minuts (3 litres aprox.) 
- Rentat 25 litres a 78ºC batch sparging .
- Densitat  abans de bullir: 1049.
- Ebullició 60 minuts
- Adicions de llúpol a 60, 45, 30, 15 y 5 minuts.
- Refredat 20 min. (obtenim 20L. a 20ºC)
- Inoculació del llevat prèviament rehidratat en mig litre de most.
- D.O. 1060, per 20 litres finals.
- Eficiència aprox 65%

Dimecres 28 de Març

Avui he embotellat la cervesa, en aquesta ocasió he decidit no fer secundari i embotellar directament un cop finalitzada la fermentació primària, Així doncs, aquest lot va sense Dry-Hopping.

FITXA:

Tipus: IPA
Marca: Jurassik
Nom: Ripping Hops II
Malts: Pale Ale, Munich, Chocolate
Altres cereals: Flocs d'Ordi i Blat
Llúpols: E.K. Goldings i Fuggles (60, 45, 30, 15, 5 min.)
Adjunts: Irish Moss (15 min.)
Llevats: Safale S04 11,5 grs. 
D.O: 1060
D.F: 1012
Quantitat: 18 Litres
ABV: 6,3%
Fermentació: 10 dies  a 18 ºC aprox.
Primming: 6 g/L.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada