dimecres, 14 de març del 2012

Barcelona Beer Festival

Aquest dissabte, vàrem anar al Barcelona Beer Festival. Un gran festival de la cervesa. Dic un gran festival per que en la seva primera edició crec que ja ha aconseguit que se'l tracti com a tal.
Degustant la primera del dia
El sistema del festival era nou per mi. Acostumat a les típiques fires artesanes en les que els productors estan a l'altre costat de la barra servint-nos el preuat líquid. En aquest cas, es tractava d'una enorme barra amb 36 tiradors i un total de 132 cerveses diferents que varen anar rotant durant els tres dies que va durar el festival.

El festival funcionava amb la seva pròpia moneda que teníem que canviar a la carpa central. Hi havia diferents packs per obtenir les fitxes.


· Pack 1: Got + guia + 3 monedes  5€.
· Pack 2: 7 monedes 5€
· Pack 3: 15 monedes 10€

Vàrem arribar a primera hora del Dissabte, just acabaven d'obrir el recinte i amb prou feines hi  havia unes poques persones en el claustre, (tinc la mania d'anar d'hora als llocs). Així doncs, després de comprar un got i unes fitxes, vàrem poder fullejar la guia amb tranquilitat i escollir bé la primera del dia. Haig de reconèixer que en primera instància no acabava d'entendre massa el panell, però vaja que tampoc era quelcom excesivament tècnic ni complicat. Poc a poc el claustre es va anar omplint el recinte i el sol va començar  a apretar dallò més.
Vàrem poder intercanviar impressions amb varis elaboradors, Issac de Reptilian, Ángel de Zulogaarden,...així com varis coneguts foreros de l'ACCE i del fòrum de Cervesers.cat.

Pels volts de l'una del mig dia, vàrem decidir donar per acabada la nostra sessió cervesera al festival. Al sortir, vàrem quedar al·lucinats amb la quantitat de gent que feia cua per poder accedir al claustre.

Las cerveses que vàrem tastar varen ser:

1.- Naparbier - Black IPA
2.- Duit & Lauret  - Winter Stout
3.- Slaapmutske - Hop Collection
4.- Steve's Beer - Steve's Best Bitter

Esperem poder tornar-hi en la propera edició .

2 comentaris:

  1. Por todo lo que leo del festival parece que estuvo realmente bien y la asistencia una pasada. Además hablando con los maestros siempre se aprenden muchas cosas!!

    Espero poder apuntarme el año que viene.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La verdad es que estuvo muy bien, buen clima, buen ambiente y lo mejor, buenas birras.

      Venga a ver si nos vemos el año próximo!

      Elimina