dimarts, 19 d’abril del 2011

Practicant amb el 'Dry Hopping'

Pesant el llúpol
Avui la IPA ja havia acabat de fermentar, 1.001 en el densímetre!. Per lo tant tocava embotellar, però com en aquesta producció estava disposat a experimentar com ja vaig apuntar en la anterior entrada, he fet un transvàs a fermentador secundari per practicar un 'Dry hopping' en tota regla.

Afegint el llúpol a la cervesa
Un cop esterilitzat el cubell per a la segona fermentació, he trasvassat  el líquid i li he afegit una mica de llúpol E.K. Goldings en una malla esterilitzada. La quantitat de llúpol ha sigut d'uns 30 grs. Amb això espero que la cervesa s'impregni una mica amb els aromes del llúpol. Aconseguint així una cervesa més aromatitzada que la que ve de fàbrica, la qual té un aroma més aviat neutre. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada