L'olla de macerat i ebullició |
Efectivament, després d'elaborar més de vint lots amb kits de malta, finalment ha arribat l'hora de fer el salt a un nivell superior. Amb el qual he decidit passar directament al 'Tot gra' i controlar el procés de les nostres cerveses al 100%.
Fins ara, hems après molt sobre fermentació, dry-hoppings, refredament, ingredients,...(i encara ara ens queda moltíssim per aprendre en aquests camps), però ha arribat el moment de donar un pas endavant i endinsar-nos en el món del molturat, macerat i ebullició.
També he comprat una nevera de les de càmping a la que hi vull muntar una aixeta i un filtre, la intenció es usar-la per a macerar de tant en tant en infusions simples i receptes que siguin senzilles.
Vista de las noves 'instalacions' |
Per a la primera cocció, he triat un Kit tot gra d'estil Pale Ale. M'he decantat per aquest estil per que el tipus de macerat es per infusió simple i per tant sense esglaons de temperatures, amb la qual cosa crec que es el millor per començar.
El proper dimecres 12 d'Octubre faré la meva primera cocció, tot i que amb aquestes temperatures tan elevades que tenim últimament no sé com anirà la fermentació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada