dijous, 23 de febrer del 2012

EL SANTUARI

El dissabte passat, vaig tenir l'oportunitat d'anar a sopar al restaurant "El Santuari", un restaurant que ja feia algun temps que  tenia ganes de visitar,  ja que tenen un carta de cerveses bastant amplia entre las que val la pena destacar una notable varietat de cerveses belgues i un bon assortiment d'artesanes catalanes.

El restaurant està ubicat al centre de Les Masies de Voltregà (La Gleva), un poble al nord de la comarca d'Osona. El nom del restaurant ve donat per l'Esglesia-santuari que està ubicat just davant i està ubicat a la part més alta del poble amb lo que està clarament visible a quilòmetres de distància.

Al obrir la carta ens trobem amb una gran quantitat de plats molt variats. Les especialitats de la casa són les carns exòtiques com, por exemple antilop, cangur, zebra,... Aquestes carns s'ofereixen tant en carpaccios, como guisades, como a la planxa.

Les cerveses sacrificades durant el sopar
Per a aquells que tinguin gustos més tradicionals, també hi ha plats més diguem-n 'normals' (de fet, jo vaig menjar ànec al oporto), així com una gran varietat de pizzas i kebabs, tot i que aquests últims crec que només els tenen de Dilluns a Dijous.

Passem però al tema interessant, les cerveses. Tenen una bona carta (la qual has de demanar a part) amb nombroses referències d'arreu del món, així doncs podem trobar des de les típiques cerveses importades que un podria trobar a qualsevol supermercat, Hoegaarden, Leffe, Asahi, Fosters,... fins a cerveses algo més 'exòticas' (valgui la redundància) com per exemple, De Molen, Brew Dog, Flying Dog, Sierra Nevada, Mikeller,... Passant per algunes catalanes com Agullons, Ausesken, Zulogaarden,...

Per acabar l'entrada, només comentar que les cerveses que vaig prendre vàren ser: Agullons Bruna (excel·lent), Zulogaarden Norai (Brutal) i la Santu 3.0, que es la cervesa del restaurant. Aquesta, està elaborada a Bèlgica a l'Abadia de Val d'Ieu. Es tracta d'una Triple de 9º d'alcohol refermentada en ampolla, la qual tenia un gusto força dolç com de mel. A mi no em va acabar de convèncer, però com diuen alguns,  per gustos hi ha els colors.

Deixo un enllaç al web del restaurant El santuari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada