dimarts, 14 de febrer del 2012

10.000 VISITES!

Avui m'he emportat  una grata sorpresa en veure que el comptador del blog sobrepassaba de les 10.000 visites. Tot això en poc més d'un any d'existència del blog. 

Donant un cop d'ull enrera, recordo que al principi havia de ser un simple diari d'apunts sobre les elaboracions que anava fent. Durant aquest temps, he passat d'elaborar en kits d'extracte al 'Tot gra' (i ja van unes quantes coccions,...), quelcom que semblava anys llum de poder aconseguir.

Es cert que encara hi ha molt camí por recórrer fins a trobar la recepta perfecta (i potser no arribi mai), però el que es indubtable, es que en tot aquest temps hem après molt.

Repassant entrades antigues m'he fixat que hi ha poques entrades sobre esdeveniments, (fires, cursos,...) i això que he estat a varies. Intentaré en el futur fer alguna anotació més sobre les que pugui assistir. També veig que es interessant el tema del bricolatge, ja que segons les estadístiques tenen moltes visites. Aquest  any es presenta carregat d'idees per aplicar i augmentar aquest apartat, veurem com va.

Per finalitzar aquesta entrada, vull aprofitar per donar les gràcies a tots els que segueixen el blog i a tot aquell que hagi dedicat al menys un minut a donar-li un cop d'ull.

¡¡¡GRACIES A TOTS!!!

3 comentaris:

  1. El bloc és francament interessant. Una gran manera de veure l'evolució d'un Homebrewer. Felicitats i per moltes visites més!

    ResponElimina
  2. Gràcies Birraire!

    És agradable veure que hi ha gent que perd uns minuts a llegir el que hom escriu al blog.

    Felicitats també per al teu blog, acostumo a llegir-lo sempre que puc i el trobo molt interesant i amè.

    ResponElimina
  3. Gracias y tranquilo, el blog seguirà con el formato 'diario'. Solo que quiero potenciar otras facetas que creo que pueden ser interesantes.

    ResponElimina