dimecres, 29 de desembre del 2010

Adquisició del primer Kit

Avui he comprat el meu primer kit para fer cervesa a casa. De fet ha sigut un regal de reis avançat per dir-ho d'alguna manera.

He Comprat el kit a la Cervesera artesenca, productors de la cervesa CERBERUS, on ens han atès molt be. En primer lloc, i como era un novell casi total en aquest mon, ens han fet  una breu explicació de las diferents opcions que hi ha a l'hora d'elaborar la cervesa a casa i dels processos d'elaboració de cadascun d'ells. També hem pogut visitar les seves instal·lacions, que tot i ser bastant petita pel que respecta a la maquinària (això ho he descobert amb el temps), si són bastant modernes i actuals.

Finalment, vaig decidir-me a començar per la base començar els meus primers experiments amb la cervesa amb el típic Kit de 23 Litres pera fer cervesa a base de pots de 'Extractes de Malta'.

Kit de Fermentació Luxus KL (foto de la web)
A part del Kit he comprat un parell de llaunes de malta llupolitzada. Una Christmas de Brewferm (cervesa Belga) i una Coopers Wheat de Blat. Espero començar aviat amb els experiments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada